Hej vänner!


Många medlemmar har hört av sig och är bekymrade över hantverkare och matleveranser som kör in på våra gårdar, ofta också med en hög fart. För att förebygga olyckor och visa hänsyn till våra grannar vill vi uppmana er att gärna ha en dialog med hantverkare och matleveranser.
Vi vet att det i många fall går att meddela i förväg om att det går bra att parkera sitt fordon på parkeringen och gå med matvaror eller diverse material från parkeringen och in till respektive hus
Det är inte heller tillåtet att köra in med tunga fordon som kan orsaka stor skada på våra gångar, mer information om detta finns på vår hemsida under “Boendeinformation”.

Vintern är snart här och då vill vi även påminna om att parkera era bilar i garagen eller på de angivna parkeringsplatserna. Våra snöröjare blir extra glada för då kommer de åt att kunna skotta över hela parkeringen.
Vi vill också påminna samtliga om att snö- och halkbekämpa runt sitt eget hus för att undvika halkolyckor. Hjälp även era grannar vid behov så att vi kan hålla tjuvar borta från området. När ingen skottar syns det tydligt om någon är hemma eller inte.

Julgranar, vårens städdag och årsstämma

När julen är över tar vi som vanligt hand om era gamla julgranar. Placera dem på gräsplätten vid din parkering senast den 20 januari.

Vårens städdag: 18 april 2020
Årsstämma: 20 april 2020